Radioprogram

Stine deltager i radioprogrammet: Zizzel og eliten på P1

Programmet er sendt lørdag d. 6. marts

I denne nye sæson vil Zissel gerne lære af magteliten. Dem, der har magten og indflydelsen til at få tingene gjort. Dem, der træffer de tunge beslutninger i erhvervs- og kulturlivet. Her blev Stine inviteret med i programmet til en snak om sit arbejde med mentoring og sit bestyrelsesarbejde. Vi håber, at du vil høre med her:

https://www.dr.dk/radio/p1/zissel-og-eliten/zissel-og-eliten-36

Om radioprogrammet

Dette er anden sæson af radioprogrammmet Zizzel og Eliten på P1. I første sæson skulle Zissel lære at begå sig blandt kultureliten ved at blive bedre til at forstå de koder, som kultureliten forstår og bruger. Zizzel fik f.eks. lært om kunst af Bente Scavenius, Lotte Freddie lærte hende om påklædning og hun blev også lært om klassisk musik af Phillip Faber.

Zissel er vokset op i Københavns Nordvest-kvarter i et hjem, hvor man ikke spillede klaver, læste aviser eller diskuterede kunst og litteratur. Selvom hun har arbejdet på Radio24 Syv og lavet programmer med f.eks. Mikael Bertelsen og Jørgen Leth, så forstod hun aldrig helt de koder, de benyttede sig af – de koder forstår hun bedre nu.

I denne nye sæson handler det om magteliten.