Stine Bosse

Stine er grundlægger af Ledelse i Balance og har mere end 30 års erfaring i ledelse i og udenfor Danmark. 20 år i topledelse og som en del heraf 15 års erfaring som bestyrelsesmedlem og -formand. Hun er oprindeligt uddannet jurist, men har opdateret sin ledelsesfaglighed på diverse universiteter og træningsprogrammer, samt ved generelt at være nysgerrig på alt nyt indenfor ledelse. 

Stine er mest kendt for sit lederskab i Tryg, hvor hun var administrerende direktør fra 2003 – 2011 samt sine bestyrelsesposter i bl.a. Allianz, TDC, Grundfos, Nordea og formandsposter i BankNordik, TeleGreenland og Det Kongelige Teater. Du kan læse meget mere om Stine her.

Stine arbejder også frivilligt som formand for Europabevægelsen og Plan Børnefonden. Stine anses som en inspirator for ledelse og innovation og er kendt for sin tilgang til diversitet, kundefokus og involvering af hele organisationen samt sin direkte og no-nonsense kommunikation. Derudover anses hun for en stærk og dygtig forandringsleder, hvilket hun hellere kalder bevægelsesledelse, og for sit store engagement i samfundet.

I dag er hun indehaver af virksomheden Bosse Biz, hvor hun sammen med kompetente samarbejdspartnere laver lederudviklingsforløb og -mentoring samt holder oplæg og foredrag. Stine er hovedkvinden bag Ledelse i balance og står for udvikling af indhold, mentoring og facilitering af workshops.

Stine som mentor

“Jeg er også som mentor en no-nonsense person, og vi kommer hurtigt frem til det, der trykker på dit lederskab, og hvor du er i forhold til din livsplanlægning. Vi får fat i de ømme punkter, og vi finder veje sammen, så du bliver afklaret og stærkere i dit personlige lederskab.”

Udgivelser

Om Stine og hendes liv er der udgivet bogen:

Det handler om at turde skrevet af Jens Christian Hansen og Christian Nørr fra 2010

Stine har selv forfattet en bog om ledelse, som er en af grundpillerne i dette forløb:

Bossen – balance i ledelse fra 2014

 

Spørgsmål?

Kontakt Stine på info@ledelseibalance.com