I forløbet Ledelse i Balance er der lagt vægt på det hele menneske. Det betyder også, at kroppen skal i spil. Derfor er der indlagt fysisk aktivitet i programmet, og du kan tilvælge morgentræning efter dit eget ønske mod ekstrabetaling.

Bettina Borg og Michael Hammer står for træningen. De valgte for mange år siden at hive rødderne op i Danmark og flytte til Poros, hvor de i dag driver deres forretning indenfor træning og personlig udvikling. Her nedenfor kan du se Bettina og Michael, der står for træningen samt et lille udpluk af billeder fra træningssituationer på Poros.

Du kan læse meget mere om Michael og Bettina via deres egen hjemmeside fitnessconsulting.dk eller via deres facebookside.

Du kan tilvælge morgentræning

Træningen vil foregå Kl. 06.30-07.20 og igen fra Kl. 07.30-08.20, og du skal selv betale for den træning, som du ønsker. Her kan du se en oversigt over, hvilke tilbud du som deltager på forløbet kan vælge imellem:

  • TRX training – tennis banen
  • Wake up – Get started – tennis banen
  • Yoga – på trædækket
  • Løb 5 km – i området
  • Fitness Walking 5 km – i området
  • Mountain Bike 2 timer – i området
  • Pilates Sub (stand up board) 1 time – foran Sirene

Nedenfor kan du læse en uddybning af de forskellige aktiviteter:


Træning af din styrke: Med TRX Suspension Trainer kan du opbygge styrke, smidighed, balance og mobilitet med præcis den intensitet, du selv vælger. Vi arbejder med kroppens egen vægt og tyngdekraften.


Wake up – Get started: Cirkeltræning består af 15 stationer/øvelser, hvilket betyder at du i løbet af 50 min. får 1-2 runder i cirklen. Her kombineres styrketræning og konditionstræning, og vi slutter af med stræk. Alle kan deltage.


Yoga: Øg din mentale og fysiske tilstand og dit grundlæggende velvære her med en både blid og udfordrende time. Træningsformen tager udgangspunkt i bevægemønstre fra yoga, som flyder i et kreativt, kraftfuldt og dynamisk flow.


Løbeture ad spændende veje: Oplev naturen på Poros – løbeture på henholdsvis 5 & 7 km for begyndere og lettere øvede. 


Gåture, der er mere end det: 50 minutter op og ned ad bakke. Toning af kroppen med sved på panden. Træningen foregår i området omkring Sirene. Fitness Walking er skånsom træning af fodled, knæ og ryg og for alle, der ønsker at vedligeholde benenes muskulatur og kondition.


Hemmeligheder på Mountain Bike: En smuk tur rundt på Poros mens solen står op. Tag på opdagelse af mindre grusstier og se Poros fra en ”hemmelig” side.


Balance on board: Hvis du vil opnå bedre balance i kroppen, er her en stærk mulighed. Stand Up Paddle (SUP), er en af de hurtigst voksende vandsportsgrene over hele verden. SUP er en alsidig sportsgren, og SUP boards er længere og bredere med mere opdrift end traditionelle surfboards eller windsurf boards, og det gør det muligt at balancere og træne komfortabelt på dem.


Er du interesseret?

Kunne Ledelse i Balance være noget for dig, så kan du vise os din interesse, ved at klikke på nedenstående knap og derefter udfylde interesseerklæringen.