Poros er en ø i det græske øhav med 50 minutters sejlads til Athen. Her ligger en perle af et resort, som danner rammen om et forløb hvert år. Du får tid, mulighed og overskud til at arbejde med dig selv og dit lederskab. Når du har været gennem mentoring forløbet Ledelse I Balance, kan du i tillæg deltage i et 6 dages forløb med intensiv og afklarende træning.

Men hvorfor Grækenland?

Grunden til vi har valgt, at lave opsamling og erfaringsudveksling og meget mere på Poros, er, at man får et langt større udbytte af et sådan forløb, hvis man har tid og ro til at lære, diskutere og fordybe sig. Derfor har vi prioriteret, at de 6 samlede dage bliver afholdt et sted, hvor man er helt afkoblet fra hverdagen og de krav, som normalt fylder. Her indbyder rammerne til fordybelse og fornøjelse – vi lærer, når vi ler.

Nedenfor kan du se et udpluk af billeder fra Sirene Blue Resort.

Den charmerende Poros by

Sirene Blue Resort ligger 40 minutters gang fra Poros by, og derfor vil der være rig lejlighed til at opleve byen, udsigten, de små snørklede gader og stemningen.

Poros by er særligt kendt for sin flotte havnepromenade. Selve indsejlingen til Poros er af mange beskrevet som enestående smuk og byen samt øen for en perle i det græske øhav – billederne nedenfor taler også helt for sig selv.

Har du brug for afklaring?

Din afklaring kommer gennem mentorforløbet, og de overvejelser dette fører med sig. Et forløb sammen med andre kan noget særligt i tillæg til dit arbejde sammen med din mentor.