Poros er en ø i det græske øhav med 50 minutters sejlads til Athen. Her ligger en perle af et resort, som danner rammen om forløbet. Du får tid, mulighed og overskud til at arbejde med dig selv og dit lederskab.

Men hvorfor Grækenland?

Grunden til vi har valgt, at hovedparten af forløbet ikke skal foregå i Danmark, er, at man får et langt større udbytte af et sådan forløb, hvis man har tid og ro til at lære, diskutere og fordybe sig. Derfor har vi prioriteret, at de 8 samlede dage bliver afholdt et sted, hvor man er helt afkoblet fra hverdagen og de krav, som normalt fylder. Her indbyder rammerne til fordybelse og fornøjelse – vi lærer, når vi ler.

Nedenfor kan du se et udpluk af billeder fra Sirene Blue Resort.

Den charmerende Poros by

Sirene Blue Resort ligger 40 minutters gang fra Poros by, og derfor vil der være rig lejlighed til at opleve byen, udsigten, de små snørklede gader og stemningen.

Poros by er særligt kendt for sin flotte havnepromenade. Selve indsejlingen til Poros er af mange beskrevet som enestående smuk og byen samt øen for en perle i det græske øhav – billederne nedenfor taler også helt for sig selv.

Har du brug for afklaring?

Hvis du gerne vil blive mere afklaret med, om dette forløb er noget for dig, så kan du blive ringet op af Stine Bosse ved at udfylde en interesseerklæring. Det kan du ved at trykke på knappen nedenfor:


Øen Poros, Grækenland