Teamet

Nedenfor kan du læse om og se billeder af os fra kerneteamet i Ledelse i Balance. Stine har en vision om at bringe fremtiden ind i ledelse og sammensatte teamet, som står for at forløbet hænger sammen. Det ligger der selvfølgelig en masse tanker bag. Så hvis visionen og filosofien bag interesserer dig, så kan du læse meget mere om det under fanen filosofien, som du kan tilgå lige her.

På forløbet står Stine og Mette for udvikling af indhold til programmet, som forløber over 8 dage på Poros i Grækenland. Derudover er de også ansvarlige for mentordelen, som de samarbejder om sammen med Frank og Jørgen.

Nicoline og Gitte er ansvarlige for koordinering og processtyring af forløbet. Sammen med Stine og Mette står de også for udvikling, design og facilitering af workshops, som skal afholdes på Poros. Derudover er det Nicoline og Gitte, der efterfølgende vil stå for LiB-netværket. Det er et netværk, man som deltager bliver medlem af helt gratis det første år. Netværket kan du læse meget mere om lige her.

Som en del af teamet, står Frank og Jørgen for medudvikling af programmet samt koordinering og afholdelse af mentoring sammen med Stine og Mette. Du kan læse meget mere om mentordelen af forløbet under fanen mentoring eller bare benytte dig af dette link.

Inge-Lise er forløbets sekretær og står for alt praktisk samt booking. Derfor er det hende fra teamet, du skal kontakte, hvis du oplever problemer med bookingprocessen. Hun vil med glæde hjælpe dig – bare tryk på hendes billede, og du vil blive omdirigeret til kontaktsiden.

Du kan også kontakte Ledelse i Balance gennem LinkedIn, som du kan finde her.