Mentoring

På Ledelse i Balance er der lagt vægt på top kvalificeret mentoring fra erfarne mentorer. Alle fire har hver især over 15 års mentorerfaring for ledere på mellem- og toplederniveau.

Før forløbet vil du modtage 3 sessioner, der har til hensigt at finde frem til, hvad netop du skal fokusere allermest på i forløbet. I stedet for at teste og bruge “regnearksvurderinger”, bliver du talt med og guidet til det bedste forløb for dig.

De 3 sessioner efter Poros har til hensigt at samle op på dine erkendelser og støtte dig i at få det lærte med hjem. Dit lederskab vil stå styrket, og du vil kunne hvile i det, du har lært.

Du vil forud for forløbet give dit ønske om en mentor, men vi forbeholder os retten til, at Stine Bosse, Frank Pedersen, Jørgen Kjærgaard og Alexandra Krautwald eksemplarisk udvælger den rette mentor og dermed hvem, der skal stå for din mentoring. Her nedenfor kan du læse og lære meget mere om hver enkelt mentor ved at klikke på deres navn på billedet.

Hvis du gerne vil læse endnu mere om de forskellige mentorer, kan du læse Stines, Alexandras, Franks og Jørgens CV gennem Linkedin.